Jouw online werkplek, powered by 4Consult

het traject

Het overstappen naar de moderne, hybridewerplek van Startportaal kan best spannend voor je organisatie zijn. Wat staat ons te wachten? Kunnen we tijdens de overgangsfase wel doorwerken? Wordt het allemaal niet te technisch voor onze medewerkers? Zomaar een greep uit de vragen die aan ons gesteld worden.

Uiteraard nemen wij onze klant mee aan de hand voor, tijdens en na de overstap op Startportaal. Om je een duidelijk beeld hiervan te geven hebben we het hele traject onderstaand voor je inzichtelijk gemaakt.

Ga direct naar:

Jouw online werkplek, powered by 4Consult

traject

Demo

De overstap naar Startportaal begint met een vrijblijvende demo. Tijdens deze demo die bij je op locatie kan plaats vinden of online laten we je alle mogelijkheden van Startportaal zien. We beantwoorden vragen en inventariseren al beknopt hoe er op dit moment binnen je organisatie gewerkt wordt en wat de wensen zijn.

Inventarisatie

inventarisatie

Inventarisatie

Ben je enthousiast geworden na de demo en wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Dan komen we kosteloos bij je langs voor een inventarisatie. Met welke systemen werken jullie? Met wat voor devices? Welke programma’s en software worden gebruikt door je organisatie? Door de inventarisatie krijgen wij een duidelijk beeld van de werkzaamheden die we moeten uitvoeren om jullie over te kunnen laten stappen op Startportaal.

Offerte

Door de inventarisatie hebben wij een duidelijk beeld gekregen van de werkzaamheden die we moeten uitvoeren om jullie over te kunnen laten stappen op Startportaal. Aan de hand hiervan maken we een vrijblijvende offerte op.

Blueprint

Ga je akkoord met de offerte? Proficiat; ook jouw organisatie gaat straks werken met Startportaal! We stellen een projectgroep samen met daarin ook een projectleider vanuit jullie organisatie. Gezamenlijk gaan we een blueprint maken waar jullie Startportaal aan moet voldoen. Startportaal is namelijk helemaal custom made!

Blueprint

blueprint

Bouwfase

Is de Blueprint gereed dan gaan we Startportaal voor jullie bouwen. Hoe lang deze fase duurt hangt af van het aantal gebruikers en de grootte van je organisatie.

Pilot fase

Pilot fase

Wanneer de bouwfase richting het einde loopt stellen wij, in samenspraak met je organisatie, een werkgroep samen. Deze werkgroep bestaat uit collega’s vanuit je eigen organisatie die als eerste met Startportaal mogen werken. Het liefst bestaat deze groep uit een gemengd gezelschap: jong, oud, technische kennis, geen technische kennis. Zij zullen straks ook als “ambassadeurs” gaan dienen die je andere collega’s gaan enthousiasmeren over het werken met Startportaal.

Gefaseerde uitrol

Na de bouwfase en het uitvoerig testen gaat Startportaal live en dat moet gevierd worden! Van de uitrol maken wij dan ook een waar feestje! We leggen iedereen binnen de organisatie alles uit over Startportaal en wij zijn pas tevreden als iedereen vlekkeloos met Startportaal kan werken.

Ondersteuning

Als Startportaal is opgeleverd dan laten wij je organisatie uiteraard niet zomaar achter. De eerste periode zullen onze collega’s op meerdere momenten bij je in de organisatie aanwezig zijn om je collega’s persoonlijk te ondersteunen. Loop je ergens tegenaan? Zijn er nog vragen? Wij helpen je graag!

Ondersteuning

ondersteuning

De begeleiding vanuit 4Consult was fantastisch. Ze waren aanwezig bij ons op locatie en we konden ze alles vragen

Janneke Pander (Annenborch)