hoe werkt dat?

Een consultancy traject vliegen wij altijd gestructureerd aan. Tijdens een introductiegesprek halen wij de doelen naar boven en zorgen we dat onze opdracht en de verwachtingen van jou als klant helder zijn.

Scans voeren we uit op zowel technisch als organisatorisch vlak. Vanuit de technische kant wordt gekeken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. We leggen dit vast, bespreken dit met de directie en kunnen een uitgebreid plan van aanpak opstellen. Dit uiteraard met het doel om de gehele omgeving zo stabiel en veilig mogelijk in te richten.

ict en bedrijfsvoering

Onder consultancy valt ook een stuk ICT-architectuur met als scope het “snijvlak” tussen ICT en de bedrijfsvoering. In dit proces denkt een ICT-architect van 4Consult mee in het bedrijfsproces van jouw bedrijf.  Zijn bevindingen legt hij vast in een functioneel ontwerp, waarna een technisch ontwerp wordt gemaakt.

Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de ICT-inrichting complementair is aan de verwachtingen van de medewerkers binnen je bedrijf. Oftewel: de medewerkers worden daadwerkelijk geholpen en ondersteund met ICT.

Waarom 4consult?

4Consult bestaat al ruim 20 jaar. In die periode is er veel veranderd, maar twee dingen zijn nog altijd hetzelfde gebleven: onze principes. Professioneel werk leveren en altijd direct en persoonlijk contact houden met onze klanten. De wensen van de klant zijn voor ons altijd het vertrekpunt. Wij zijn een open en flexibele organisatie; dit blijkt uit onze korte en directe communicatielijnen. Deze lijnen zijn 24 uur per dag voor onze klanten beschikbaar. We keep you going!