Jouw online werkplek, powered by 4Consult

startportaal

De moderne, online werkplek is niet meer weg te denken uit de hedendaagse werkweek. Het is een werkplek die het werken efficiënter, makkelijker en veiliger maakt. Startportaal is deze werkplek.

Ga direct naar:

Jouw online werkplek, powered by 4Consult

startportaal

Met Startportaal loop je ver vooruit

Powered by 4consult

Met Startportaal heb je in één oogopslag overzicht over al jouw applicaties, documenten, bedrijfsnieuws en andere belangrijke informatie. Zo kun je zo efficiënt mogelijk te werk gaan.

De voordelen

Veiligheid

Werken met Startportaal is erg veilig. Omdat onze moderne werkplek volledig in de cloud draait heb je geen data meer op je device staan. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de gegevens van je organisatie op straat komen te liggen wanneer een device kwijtraakt of gestolen wordt.

Hybride werken

Hybride werken

Op afstand werken is tegenwoordig bijna overal geaccepteerd en wordt zelfs vaak gestimuleerd. Met Startportaal heb je je volledige werkplek altijd bij de hand. Waar je ook zit en op welk apparaat je ook werkt.

Kosten

Startportaal werkt volgens het pay per user-concept: je betaalt alleen voor het aantal medewerkers dat Startportaal gebruikt. Bij groei kunnen organisaties makkelijk opschalen zonder direct grote investeringen te hoeven doen – bij krimp dalen de kosten in verhouding mee.

Betrokkenheid

Betrokkenheid

De tijd dat iedereen samen op kantoor zit is voorbij. Een mooie ontwikkeling, maar het zorgt wel voor uitdagingen met betrekking tot samenwerking en betrokkenheid. Startportaal biedt voor beide problemen een passende oplossing.

Single sign-on

Je hoeft slechts één keer in te loggen voor toegang tot al je data, informatiebronnen en applicaties. Dit noemen we single sign-on. Dat is niet alleen hartstikke veilig, het scheelt ook nog eens behoorlijk wat tijd en frustratie.

Cloud

Cloud

Kom je vanaf je thuiswerkplek niet bij dat belangrijke bestand op de kantoorserver? Vervelend! Met Startportaal zijn zulke problemen verleden tijd. Doordat Startportaal gebruik maakt van de Cloud heb jij je bestanden en apps altijd bij de hand.

het traject

Het overstappen naar de moderne, hybridewerplek van Startportaal kan best spannend voor je organisatie zijn. 

Uiteraard nemen wij onze klant mee aan de hand voor, tijdens en na de overstap op Startportaal. Om je een duidelijk beeld hiervan te geven hebben we het hele traject voor je inzichtelijk gemaakt.

Startportaal heeft onze manier van werken totaal veranderd! We zijn veel flexibeler en efficiënter

Jeroen van der Gaag (CEO)