waarom naas van 4consult

beheersbare kosten

Waarom zou je betalen voor meer capaciteit dan je nodig hebt? En waarom dure certificeringen halen voor activiteiten die niet je core business zijn? Heb je ooit een total cost of ownership (TCO) berekening voor je netwerk uitgevoerd? NaaS is in de meeste gevallen aantrekkelijker dan het zelf aangaan en opzetten. De kosten van onze NaaS dienstverlening bewegen mee met de dynamiek van je bedrijf.

Gegarandeerde beschikbaarheid van je netwerk

De verantwoordelijkheid van je netwerk, en dus ook de beschikbaarheid daarvan, komt niet meer te liggen bij je interne organisatie, maar bij ons. Wij monitoren proactief de beschikbaarheid van de verbindingen, hierdoor kunnen wij je een uptime garantie geven van 99,98%. Daarom is onze slogan niet voor niks “keeps you going!”.

Geen zorgen

Dagelijks beheer en onderhoud, incidenttracking, kennisupdates, rapportage aan je organisatie: er komt veel bij kijken om je netwerk draaiende te houden. En zelfs dan is er altijd ruimte voor verbetering. Wij garanderen een uitstekende service en je bedrijf wordt regisseur. Zo hoef je je alleen maar te bekommeren om je core business.

Waarom 4consult?

4Consult bestaat al ruim 20 jaar. In die periode is er veel veranderd, maar twee dingen zijn nog altijd hetzelfde gebleven: onze principes. Professioneel werk leveren en altijd direct en persoonlijk contact houden met onze klanten. De wensen van de klant zijn voor ons altijd het vertrekpunt. Wij zijn een open en flexibele organisatie; dit blijkt uit onze korte en directe communicatielijnen. Deze lijnen zijn 24 uur per dag voor onze klanten beschikbaar. We keep you going!