Jouw online werkplek, powered by 4Consult

veiligheid

Werken met Startportaal is erg veilig. Omdat onze moderne werkplek volledig in de cloud draait heb je geen data meer op je device staan. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de gegevens van je organisatie op straat komen te liggen wanneer een device kwijtraakt of gestolen wordt.

Ga direct naar:

Jouw online werkplek, powered by 4Consult

veiligheid

veiligheid

Veiligheid voorop met Startportaal

Het is voor veel bedrijven een lastig dilemma: een gebruiksvriendelijke ICT- omgeving faciliteren, maar dit moet wel allemaal veilig zijn. Je moet er niet aan denken dat vertrouwelijke bedrijfsinformatie op straat komt te liggen! Dit zorgt ervoor dat bedrijven strenge veiligheidsmaatregelen nemen. Het gevolg is dat werknemers steeds creatiever worden in het omzeilen daarvan. Ze zetten data op USB-sticks of sturen bestanden door naar hun privé́ e-mailadres om ’s avonds thuis op de privé laptop toch nog even hun werk af te maken. Dit allemaal met de beste bedoelingen, maar niet bewust van het feit dat ze juist daarmee nieuwe risico’s creëren.

Geen data op het device

Geen data op je device

Werken met Startportaal is erg veilig. Op het apparaat dat de door de medewerker gebruikt wordt staat geen data meer. Wees dus niet bang dat de gegevens van de organisatie of klanten op straat liggen wanneer een device gestolen wordt of kwijtraakt. Vinders of dieven kunnen niet zomaar bij de data komen.

Download onze whitepaper
en ontdek Startportaal!

startportaal whitepaper

Single sign-on

Daarnaast heb je dankzij Single Sign-On geen rondslingerende wachtwoorden meer. Je logt met één wachtwoord in op Startportaal waarna je toegang hebt tot al je applicaties, programma’s en bestanden. Dit voorkomt dat je meerdere keren per dag moet inloggen in verschillende programma’s en applicaties. We hebben uit laten rekenen; per medewerker bespaar je zo 8 uur op een werkweek!

Multi Factor Authentication

diensten

Multi Factor Authentication

We horen je denken: “Maar wat als kwaadwillende nu net dat ene wachtwoord weten?” Hiervoor hebben we Multi Factor Authentication (MFA). Dit betekent dat je na een inlogpoging op je device eerst nog een bevestiging moet geven op bijvoorbeeld je smartphone. Je organisatie kan zelf bepalen wanneer dit wordt afgedwongen. Dit kan bijvoorbeeld per IP- adres, apparaat of Operating Systeem. Werk je op het IP-adres bij je favoriete hamburgerrestaurant of wil je toch nog even een Word bestand aanpassen vanaf je strandstoel in Spanje? Dit kan, maar dan wel na je authenticatie.

 

Veiligheid is erg belangrijk. Je moet er niet aan denken dat onze data op straat ligt! Met Startportaal voelen we ons veilig als we met gevoelige data werken

Robert Jan van Putten (CEO)