Jouw online werkplek, powered by 4Consult

kosten

Startportaal werkt volgens het pay per user-concept: je betaalt alleen voor het aantal medewerkers dat Startportaal gebruikt. Bij groei kunnen organisaties makkelijk opschalen zonder direct grote investeringen te hoeven doen – bij krimp dalen de kosten in verhouding mee.

Ga direct naar:

Jouw online werkplek, powered by 4Consult

kosten

kosten

Geen hardware meer aanschaffen

Werken met Startportaal is om meerdere redenen kostenefficiënt. Voor zowel werkgever als werknemer. Je hoeft bijvoorbeeld geen hardware meer aan te schaffen. Door het afnemen van online werkplekken wordt alles omtrent hardware door ons gefaciliteerd. Je betaalt slechts één vaste prijs voor een werkplek. Dit schept ook duidelijkheid in de kosten en weet je precies wat je maandelijks moet afdragen. 

Schaalbaar

kosten

Schaalbaar

De online werkplek is schaalbaar: je betaald per maand een bedrag voor het exacte aantal gebruikers. Breidt je personeelsbestand uit of moet je afscheidt nemen van een collega; je maandelijkse kosten bewegen gewoon mee.

Minder woon-werkverkeer

Bespaar veel tijd en geld op het gebied van woon-werkverkeer. Waarom je medewerkers iedere werkdag naar kantoor laten komen als ze ook probleemloos thuis kunnen werken? Dit scheelt voor de werkgever in kilometervergoeding, brandstof en/of wagenpark. De werknemer kan besparen op eventuele kosten voor de kinderopvang en (bijkomende) kosten voor een auto. Beter voor je portemonnee én voor het milieu.

Minder overhead kosten

overhead

Minder overheadkosten

En als er dan toch minder personeel naar kantoor komt, waarom dan een groot pand met dito verbruikskosten? Organisaties kunnen ervoor kiezen om volledig of deels remote te werken waardoor de grootte van je kantoor fors kan afnemen. Dit resulteert in een aanzienlijke verlaging van allerlei overheadkosten.

Minder ziekteverzuim

Daarnaast is het bewezen dat het werken op afstand het ziekteverzuim, en dus ook de verzuimkosten, verlaagt. Dit komt mede doordat de drempel kleiner is om vanuit huis te werken als iemand zich ziek voelt dan naar kantoor te moeten gaan. Daarnaast worden medewerkers minder geconfronteerd met collega`s die ziek zijn, maar goed genoeg voelen om naar het kantoor te komen. Het werken op afstand zorgt voor een betere balans tussen werk en privé. Dit zorgt voor een minder stressvolle werknemer.

Doordat Startportaal schaalbaar is maken we geen onnodig extra kosten. Ideaal om bepaalde pieken op te kunnen vangen terwijl de kosten beheersbaar blijven

Jan Willem Rietveld (CEO)