Blog

Klantverhaal: Medir International 

Klantverhaal Medir International 

Al ruim 15 jaar is Medir International uit Ridderkerk actief op het gebied van 3D metingen, scans en laseruitlijningen. Werkzaamheden die veel computerkracht vereist, en dus is een goede ICT-infrastructuur essentieel. Begin 2020 stuurde het bedrijf ons een mailtje, omdat ze op zoek waren naar een nieuwe ICT-partij.

post_content_circle_shape

De Problemen

Oprichter en directeur van Medir International, John de Jong, gaf in zijn mailtje aan dat ze tegen diverse zaken aanliepen. Zo verliep de communicatie met zijn toenmalige ICT-partij al langere tijd stroef en lieten antwoorden vaak lang op zich wachten. Dat is natuurlijk nooit wenselijk, maar in het geval van Medir International is goede ICT écht cruciaal: productieverstoring heeft direct invloed op de inkomsten.  

Bij Medir International wordt een werkstation gebruikt dat verantwoordelijk is voor de verwerking van zeer zware 3D-rendering processen. Het renderen van dergelijke complexe tekeningen vergde te veel van de resources van het systeem. Ondanks dat het systeem voldeed aan alle systeemeisen van de leverancier en meerdere malen onder handen was genomen door de toenmalige ICT-partij, duurde het renderen van de tekeningen meerdere uren. Dit had een grote negatieve impact op de productiviteit van de afdeling en moest verholpen worden. Daarnaast vond John dat de kosten van de ICT-infrastructuur te onvoorspelbaar waren.  

De oplossing

Advies nodig?

Op zoek naar een ICT-partij die met je meedenkt en lijkt het je leuk om eens verder te praten over wat 4Consult voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We vinden het leuk om samen met jou, geheel vrijblijvend, te sparren over de beste oplossing voor jouw organisatie. Wie weet tot snel!