Jouw online werkplek, powered by 4Consult

betrokkenheid

Het hybride werken is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Voor zowel werkgever als werknemer biedt het veel voordelen: meer flexibiliteit, meer efficiëntie en minder reistijd – dus ook minder kosten en uitstoot.

Ga direct naar:

Jouw online werkplek, powered by 4Consult

betrokkenheid

betrokkenheid

Betrokkenheid waarborgen

Een groot aantal bedrijven loopt echter ook tegen uitdagingen aan. Hoe zorg je ervoor dat je personeel goed blijft samenwerken? En blijven medewerkers wel betrokken bij je organisatie als ze minder op kantoor zijn? Startportaal biedt de uitkomst.

Één persoonlijke omgeving

Eén persoonlijke omgeving

In Startportaal worden alle applicaties, informatie, documenten, processen, taken en het intranet samengevoegd en gepersonaliseerd aangeboden binnen één omgeving. Dat geldt niet alleen voor cloud- of webapplicaties: ook legacy-systemen en remote desktops kunnen worden geïntegreerd. 

Activiteitenfeed

Binnen de Activiteitenfeed kun je de belangrijkste taken en notificaties integreren. Daardoor kunnen medewerkers efficiënter informatie verwerken en sneller taken uitvoeren zonder de digitale werkplek te verlaten. 

Relevante informatie

relevanteinformatie

Relevante informatie

Bovendien kunnen taken, informatie en processen voor zowel individuen als groepen gebruikers uit externe systemen worden gehaald en slim worden aangeboden, op een manier en moment waarop ze relevant zijn. Een hoge mate van personalisatie is mogelijk: wat er wordt getoond op het dashboard, is afhankelijk van onder andere iemands rol, locatie, netwerk en apparaat. 

Intranet

Tot slot maakt Startportaal het mogelijk om het intranet en losse intranetelementen te integreren binnen de digitale werkplek (of omgekeerd). 

Vroeger keek bijna niemand naar ons intranet. Nu is het echt een dynamische omgeving waar veel interactie op is

Sarah van Beek (Communicatie Medewerker)