Meet the team: Maikel

February 21, 2019

Maikel is één van onze consultants die werkelijk alles weet van Startportaal. Maikel werkt al heel wat jaren voor 4Consult B.V. Maikel is begonnen op de helpdesk maar had meteen al de ambitie om door te groeien naar de afdeling consultancy. Inmiddels is Maikel junior consultant en is hij hard bezig om door te groeien naar (senior) consultant.

In zijn vrije tijd is Maikel regelmatig op de motor te vinden. Hij vindt het heerlijk om na het werk even een stuk op de motor te rijden om zo zijn hoofd leeg te maken. Waarom Maikel nog steeds twee motoren heeft in plaats van gewoon eentje begrijpt niemand maar waarschijnlijk kan hij gewoon geen afscheid nemen van zijn (oude) motor.

Maikel is altijd te porren voor leuke activiteiten na werktijd. Vooral sporten is iets waar je hem altijd voor kunt vragen. Zo is hij lid van het basics team van CBV Binnenland basketbal, is hij trouw twee keer per week in de sportschool te vinden en gaat hij regelmatig naar bootcamps die worden gegeven door onze voormalig medewerkster Michelle Zantman.

Maikel is bij problemen altijd bereid om te helpen. Het maakt niet uit hoe laat is het is; je kunt hem altijd bellen als het nodig is. Ook voor onze klanten staat hij altijd klaar. We hopen dat Maikel nog jaren bij ons blijft werken!