Stroomopwaarts

Als team spelen we voortdurend in op de wensen van onze opdrachtgevers en de ontwikkelingen in de markt. Zo zien we dat de werknemer van vandaag altijd, overal en op elk device wil werken Cloud diensten hebben een vlucht genomen en ICT moet als water zijn: het moet altijd werken en, wat ons betreft, zich vormen naar de organisatie. Uit ervaring weten wij dat voor elk ICT-vraagstuk, hoe complex ook, een passende oplossing bestaat.

Waar – Wat – Waarom

Waar we goed in zijn!

Meedenken met onze klanten, dat is waar we goed in zijn! Vanuit partnership op zoek gaan naar de beste oplossingen is wat ons energie geeft en ons blijft motiveren!

Wat we doen

Mooie dingen bouwen, dat is wat we doen! Hybride oplossingen bouwen, private hosting verzorgen, geavanceerde WAN oplossingen implementeren is wat we al ruim 17 jaar doen!

Waarom 4Consult

Tja, omdat we vinden dat we het best goed doen maar dat zou u eigenlijk van één van onze klanten moeten horen om het te geloven. Bel gewoon een willekeurige klant en vraag ze naar hun ervaring met 4Consult. Daarna belt u ons vanzelf om een afspraak te maken.

Wie is Wie

De directie | de denkers

Elger van der Avoird
Technisch directeur

Peter Swaneveld
Algemeen directeur

Elger van der Avoird
Technisch directeur

Peter Swaneveld
Algemeen directeur

Het management team | de regelaars

Dennis Wijnmalen
Technical Manager

Manon Kooij
Office Manager

Stephan Wiekeraad
Service Manager

Dennis Wijnmalen
Technical Manager

Manon Kooij
Office Manager

Stephan Wiekeraad
Service Manager

Onze Consultants | de mensen met kennis

Edwin Broeken
Senior Consultant

Maikel Bokhout
Junior Consultant

Robert van der Gaag
Consultant

Edwin Broeken
Senior Consultant

Maikel Bokhout
Junior Consultant

Robert van der Gaag
Consultant

Jan-Marien Kalkman
Junior Consultant

Marco van der Linden
Junior Consultant

Ricardo Goud
Leading Consultant

Jan-Marien Kalkman
Junior Consultant

Marco van der Linden
Junior Consultant

Ricardo Goud
Leading Consultant

Dion Doodeman
Consultant

Dion Doodeman
Consultant

Onze Support medewerkers | dit zijn de mensen waar het echt om gaat

Remi van Bennekom
Senior Helpdeskmedewerker

Eren Selat
Helpdeskmedewerker

Nick Kuijper
Helpdeskmedewerker

Remi van Bennekom
Senior Helpdeskmedewerker

Eren Selat
Helpdeskmedewerker

Nick Kuijper
Helpdeskmedewerker

Jordan Kroon
Helpdeskmedewerker

Wist u dat?

4Consult opgericht is in 2002 en daarmee dus al 17 jaar actief is in de ICT markt? En dat wij al vanaf het eerste jaar private cloud diensten leveren?

 

4Consult hoofdsponsor van één van de beste basketbalteams “4Consult/Binnenland” van Nederland is?

 

 

4Consult als één van de eerste ICT bedrijven in Nederland zowel ISO 27001 als NEN 7510 gecertificeerd was.

 

4Consult 100 zonnepanelen op het dak heeft liggen en we daarmee onze eigen energie opwekken? En dat we op zonnige dagen ruim 28.000 Watt/uur opwekken?

 

4Consult een volledig eigen infrastructuur heeft, met een eigen redundante 10Gbe glasring, we RIPE NCC member zijn en we daarmee een ISP status hebben?

 

 

Al onze medewerkers 2x per week een uur sporten onder werktijd en onder begeleiding van een personal trainer?

 

We zouden ook nog kunnen vertellen dat we ruim 20.000 eindgebruikers bedienen, dat ons personeel vrijwel nooit ziek is, dat we zoveel mogelijk biologische producten bestellen voor onze lunch, dat iedereen bij 4Consult een bijnaam heeft zoals Elger “de vriendelijke Viking” en Dennis “Schaapie”, dat je taart moet halen als je je computer vergeet te locken, dat Nick altijd klaagt tijdens het sporten maar wel netjes 2x per week gaat gaat, dat we stoppen met roken stimuleren en dat ons dat aardig lukt, dat we ons berghok ieder jaar opruimen en ons telkens voornemen deze vanaf dan netjes te houden, enzo… maar ja, je moet ergens stoppen!

Remi vertelt

Als support engineer is Remi van Bennekom het eerste aanspreekpunt bij technische vragen. Voor veel klanten is hij dan ook de stem van 4Consult. Door deze enthousiaste medewerker in beeld te brengen, laten we zien welk gezicht bij die stem hoort. En met de vragen die wij stelden, wist Remi vanzelfsprekend ook raad.

Je werkt dus al sinds je achttiende in de ICT. Wat maakt het vak zo mooi?
“Tijdens mijn opleiding MBO Netwerkbeheerder 4 liep ik stage bij de help- en servicedesk van 4Consult. Dat beviel van beide kanten goed, met als gevolg dat ik hier ben blijven ‘plakken’. Ik doe hetzelfde werk als tijdens mijn stage, met als verschil dat ik nu ook bij klanten langsga.”

“Op een drukke dag
komen er zo’n tachtig
telefoontjes binnen.”

Remi van Bennekom

Senior Helpdesk

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?
“Die bestaat voornamelijk uit het beantwoorden van vragen die telefonisch, per mail of via ons online ticketsysteem binnenkomen. Vragen variëren van ‘Ik ben mijn wachtwoord vergeten’ tot ‘De server reageert niet’. Dagelijks verwerk ik ongeveer twintig tickets en dertig telefoontjes. Op een drukke dag komen er zo’n tachtig telefoontjes binnen.”

Na zo’n drukke dag kan je waarschijnlijk geen computer meer zien…
“Toch wel. Soms ga ik ‘s avonds nog even gamen. Of ik help vrienden of familieleden met allerhande IT-issues. Daarnaast ga ik vaak uit eten met mijn vriendin of op stap met vrienden. En ook met de collega’s ondernemen we regelmatig iets. Vooral onze snowboarduitstapjes vind ik erg leuk!”

Waar zie jij jezelf over een paar jaar?
“In mijn huidige functie moet ik breed inzetbaar zijn. Dat bevalt me goed, maar uiteindelijk wil ik me meer gaan specialiseren. Hierbij denk ik aan het upgraden van mijn Microsoft-certificaat en het behalen van een certificaat op
een ander gebied. Bijvoorbeeld Citrix of VMware.”

Tot slot: vertel eens iets over jezelf wat klanten nog niet weten?
“Ik sta op het punt om te verhuizen van Oud-Beijerland naar Leusden. Mijn vriendin komt daar vandaan en we hebben er samen een huis gekocht. De reistijd tot mijn werk neemt hierdoor toe, maar dat is voor mij geen reden om bij 4Consult weg te gaan. Ik heb het hier veel te goed naar mijn zin!”

In contact komen met 4Consult

Even kijken of het klikt?

Bent u op zoek naar een (nieuwe) ICT partner en u wil weten of 4Consult iets voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken of het klikt tussen ons!

Meer lezen over de techniek?

We kunnen ons voorstellen dat u van deze openingspagina in technische zin niet veel wijzer bent geworden. Wij hebben een pagina die verder ingaat op de technische oplossingen die wij zelf gebruiken maar ook kunnen inzetten binnen uw organisatie.

Contact

H.A. Lorentzstraat 106
3331 EE Zwijndrecht
[T] 078-619 78 10
[E] info@4consult.nl

 

 

Bitnami