Nieuw zijn ze inmiddels niet meer. Priscilla, Richard, Jan-Marien en Dion zijn al even gestart bij 4Consult en intussen al helemaal up-and-running. Toch nemen we graag nog even de tijd deze vier toppers aan jullie voor te stellen.

Priscilla
Graag stel ik mij even voor, mijn naam is Priscilla Spaans. Ik ben geboren in Den Haag, maar woon nu al ruim 10 jaar met mijn vriend in Alphen aan den Rijn. Ik ben een echte levensgenieter en hou van reizen, uitstapjes maken en vooral van veel gezelligheid met familie en vrienden. 

Na 13,5 jaar werkzaam te zijn geweest bij een Stichting in de jeugdhulpverlening, waar ik de functie van Servicepunt medewerker facilities en Helpdesk medewerker ICT vervulde, ben ik per 1 april 2019 in dienst getreden bij 4Consult. Hier ben ik in een warm nest terecht gekomen en kan ik mijn passie voor ICT nog verder ontwikkelen.  

Bij 4Consult ben ik werkzaam op de Helpdesk, waar ik samenwerk met een topteam van enthousiaste en gedreven collega’s. Wat ik leuk en uitdagend vind, is de hoeveelheid klanten waar wij service aan verlenen. Ik heb er dan ook super veel zin in!

Richard
Mijn naam is Richard Felix en ik ben sinds 1 april in dienst bij 4Consult.
Ik ben 43 jaar en woon met mijn vrouw en dochter in Spijkenisse. We doen dat niet alleen, 6 poezebeesten en 4 aquaria maken de beestenboel compleet. Behalve de aquariumhobby lees, schrijf en game ik graag en breng zoveel mogelijk quality time met mijn gezin door.

Een jaar of 20 geleden ben ik, zoals velen, vanuit hobby aan mijn ICT ‘avontuur’ begonnen en heb er nog geen moment spijt van gehad.
Na het warme welkom binnen 4Consult wil ik dan ook graag, met mijn collega’s als reisgenoten, nog vele hoofdstukken aan deze reis toevoegen!

Jan Marien
Mijn naam is Jan Marien Kalkman. Sinds 1 april ben ik bij 4Consult in dienst (nee, dit is geen grap). Ik ben al langere tijd, sinds 1987 werkzaam in de ICT.  Mijn carrière in de automatisering ben ik gestart als ‘manusje van alles’ bij de TU Delft waar ik al snel doorgroeide tot Systeembeheerder. Na een reorganisatie in 2006 heb ik de overstap gemaakt naar Stichting Jeugdformaat in Rijswijk. Nadat 4Consult in 2019 de ICT van Stichting Jeugdformaat heeft overgenomen, ben ik op 1 april 2019 ook overgestapt naar 4Consult.

Ik ben een 64-jarige echte Delftenaar die zijn hart aan deze mooie oude studentenstad met grachten en historische gebouwen heeft verpand. Ik ben 30 jaar getouwd en heb 3 volwassen kinderen die reeds allen uitgevlogen zijn. Vrijwillige politie en sport, met mate, zijn mijn hobby’s, waarbij een hardlooprondje van 10 kilometer door de Delftse Hout mijn wekelijkse uitdaging is. Samen met mijn echtgenote maak ik regelmatig korte of lange reizen naar warme oorden binnen Europa. Tijdens deze reizen bezoeken wij graag natuurgebieden, steden en archeologische vindplaatsen.   

Dion
Hallo, mijn naam is Dion Doodeman. Sinds 1 april 2019 ben ik werkzaam bij 4Consult B.V. Ik ben 42 jaar en getrouwd met mijn lieve vrouw Anouschka. Ik ben opgegroeid in Noord-Holland, in de buurt van Hoorn, en woon sinds 2011 in Bodegraven.

Na de Havo heb ik Technische Informatica gestudeerd en ben in 1999 mijn carrière begonnen bij ING, waarna ik wegens een reorganisatie 2,5 jaar geproefd heb van het werken in de detachering. Hier heb ik kennis gemaakt met werken als ICT’er in de zorg, waar ik veel genoegdoening uit heb gehaald. Dit heeft mij ook in contact gebracht met 4Consult, waar ik nu met veel plezier werk.

Naast mijn werk probeer ik ook zoveel mogelijk te genieten van mijn vrije tijd. Ik hou ervan om geschiedenis en cultuur op te snuiven in landen als Griekenland, Cuba en Italie. Ook vind ik het heerlijk om het gas van mijn motor open te trekken. 

Bitnami