Op 4 oktober aanstaande organiseert 4Consult weer haar jaarlijkse klantendag.

Na de succesvolle editie vorig jaar in Diergaarde Blijdorp, hebben we ook dit jaar weer een unieke en beroemde locatie geregeld in Rotterdam. Stap met 4Consult aan boord van het StoomSchip Rotterdam en laat u bijpraten over nieuwe ontwikkelingen en trends, actuele thema’s en slimme ICT oplossingen. Lunch met ons in een van stijlvolle zalen van de SS Rotterdam en sluit deze klantendag op bijzondere manier af met een rondleiding op het schip met ruim veertig jaar roemruchte stoomvaartgeschiedenis.

Programma klantendag
09.00 – 09.30 uur – Ontvangst met koffie/thee 
09.30 – 14.00 uur – Programma met diverse sprekers & heerlijke lunch
14.00 – 15.00 uur – Rondleiding SS Rotterdam (optioneel)

Bent u klant van 4Consult of bent u een geïnteresseerde die deze dag zou willen bijwonen? Stuur even een mailtje naar communicatie@4consult.nl en we sturen u zo spoedig mogelijk het registratieformulier toe!

Team 4Consult


Meer informatie over de invulling van het programma volgt later.
Meld u nu aan!
Het team van 4Consult kijkt ernaar uit u te zien 4 oktober!
Bitnami